BABYSIM

Hydrotrims lokaler lämpar sig utmärkt för babysim. I varmt vatten och en lugn omgivning skapas en trygg och gemytlig miljö för dig och din bebis. Hydrotrims huvudsyfte med babysim är att ge en mysig och rolig stund för både förälder och bebis. Att vara här och nu utan störande moment från omgivningen. Syftet är också att barnet lär känna vattnet och blir vattenvant.

babysim-hydrotrim

Säkrare med vattenvana

Ur säkerhetssynpunkt är det bra att babysimma då den vanligaste orsaken till drunkning är att barnet får panik och drar i sig vatten. Är barnet vattenvant är det mindre risk att drabbas av panik i vattnet. Barnet utvecklas också motoriskt på ett annat sätt i vattnet än på land. När barnet är minst 3 månader kan man börja på babysim. Vi har sedan kurser ända upp till barnet är 2 år. En babysimkurs är på tio veckor en halvtimme i veckan.

OM BABYSIM

PRISER

Vardag – 1500 :­-
En halvtimme i veckan under tio veckor. Kursen sker på en vardag.

Helg – 1500 :­-
En halvtimme i veckan under tio veckor. Kursen sker på en helgdag.

INFORMATIONSBLAD

Läs vår informationsblad gällande Babysim.

Våra ledare

Alla våra ledare är utbildade babysiminstruktörer via Linnéas babysimskola.

Maria Larsson
Utbildad babysiminstruktör

Annelie Lahouar
Utbildad babysiminstruktör

Kerstin Siberg
Utbildad babysiminstruktör

BOKA BABYSIM

Om man vill börja på babysim kontaktar man oss och ställer sig i kö (vilket man kan göra från barnets födelsedag). När vi har en passande tid hör vi av oss. Alla våra ledare är utbildade babysiminstruktörer via Linnéas babysimskola.

Ring 016 – ­13 33 01 eller mejla oss.