Hydrotrim förblir öppet med nya förhållningsregler

Hydrotrim förblir öppet, men med förändrade förhållningsregler på grund av de nya restriktionerna som gäller i Södermanland.

Generell information

  • Viktigt att fortfarande stanna hemma vid minsta lilla symptom.
  • Handsprit finns vid ingången och skall användas direkt vid ingång. Det finns även handsprit på olika platser i lokalen.
  • Vi är extra noga med att hålla rent och spritar av ytor ofta och vi använder all tid som blir över till att hålla extra rent i lokalen.

Behandlingar

Vi spritar noga av alla behandlingsytor och våra händer innan och efter varje ny kund. Vi använder munskydd och plasthandskar när det behövs samt håller avstånd innan och efter behandling.

Babysim

Vi har beslutat att pausa babysimmet under v. 46–48 (9 nov – 29 nov) och därmed kommer det inte att vara något babysim hos oss under de veckorna. Detta gör vi för att läget ska få lugna sig och att vi ska kunna hålla nere antalet människor i lokalen.

Babysimmet kommer att fortsätta igen från och med v. 49 (1 december) och sista babysimtillfället blir v. 3 i januari. Nya grupper kommer kunna starta igen v. 4.

Om restriktioner fortfarande gäller i december kommer vi att komma med tydliga direktiv om hur vi ska kunna fortsätta med babysimmet med mindre kontakt med andra.

Familjebad

Under november kommer vi halvera max-antalet barn på familjebad till 10 barn plus föräldrar och detta ska förbokas. Det går bra att ringa, mejla eller boka din tid på plats.

Tiderna för familjebad är följande:

Tisdagar: 15.00 – 17.00
Fredagar: 13.30 – 15.00
Söndagar: 14.00 – 16.00

Vattengympa

Vi kommer att fortsätta ha vattengympa och har redan vidtagit åtgärder för att minska trängsel och möten. Våra nya förhållningsreglerna är till för att ytterligare minska risken av kontakt genom att skapa ett flöde som minskar folksamlingar.

Rekommenderad flöde

  1. Så fort du är klar i omklädningsrummet tar du dig vidare till duschen.
  2. När du är klar i duschen, tar du dig vidare ut till slussen och in till bassänghallen (Gäller även om gruppen innan inte är klar).
  3. Du går så långt bort du kan, bort vid bubbelpoolen och fyller sedan på med 1.5 meters avstånd mellan varandra.

    Tänk på att vara tyst medan du väntar så du inte stör pågående grupp.

Om det blir trångt?

Om du ser att det inte går att hålla avstånd till exempel i duschen eller omklädningsrumet, så väntar du med att gå in tills folk fått röra sig vidare. Vi använder alla utrymmen, så om det inte finns några herrar på plats, kommer vi att använda även herrarnas omklädningsrum och det går även bra att använda spaduschen och tillhörande utrymme.

Om du märker att det blir trångt efter gympagrupp behöver inte alla duscha på plats utan några kan gå förbi duscharna, byta om och duscha hemma.

Vi slussar fortfarande ut den tidigare gruppen från bassängen innan den nya gruppen hoppar i och ledaren kommer att hjälpa till med redskap.

Helgbokningar

Vi håller öppet för helgbokningar precis som tidigare eftersom vid dessa bokningar är sällskapet själva i lokalen och är i ett mindre slutet sällskap.

Alla hjälps åt med eget ansvar att hålla avstånd, tvätta/sprita händer samt att stanna hemma vid minsta lilla symptom.

Kärlek från oss och ta hand om er allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s